GG fun cursus

Hilde en Spock aandachtAls u uw certificaat van de SHH/vervolg fun cursus heeft behaald, kunt u doorstromen naar de GG fun cursus. In deze cursus gaan we alle oefeningen die we in de voorgaande cursussen hebben aangeleerd verder uitbouwen. We mogen in deze cursus nog meer beheersing en rust verwachten.

Wij trainen op een positieve manier. Dat betekent dat wij u leren om het gewenste gedrag van uw hond te belonen en het ongewenste gedrag van uw hond leert te voorkomen of doorbreekt. U mag uw hond belonen met beloningsvoertje of met spel. U en uw hond gaan ook samen leren werken aan rust en zelfbeheersing. Waarom? Omdat een hond die druk is alleen maar leert druk te zijn en op dat moment niet kan samenwerken. Een hond die rustig is kan leren en zich beheersen in heel veel situaties.

IMG_5772Alle oefeningen die we tijdens de lessen behandelen zijn gebaseerd op de praktijk en daarom toepasbaar in het dagelijks leven. Denk hierbij aan niet opspringen tegen uzelf of vreemden op straat.

De GG cursus wordt momenteel op één dag gegeven. Klik hier voor de lestijd en cursusdag. Bij uw aanmelding kunt u uw voorkeur aangeven.

Wij werken niet met examens, u ontvangt een certificaat als u de cursus naar behoren heeft doorlopen.

Heeft u vragen over deze cursus, of wilt u graag meer informatie, neem dan contact via het contactformulier of bel 06-28744623.

Wilt u zich direct opgeven voor deze cursus? Klik hier.

djazzy-volg-3IMG_5919