Sinds februari 2021 hebben we een nieuw online systeem waarmee je je kunt inschrijven voor een cursus en cursussen kunt betalen.

Makkelijk voor jou omdat je altijd de actuele informatie bij de hand hebt, en voor toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, en handig voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: les geven!

We kunnen ons voorstellen dat ons nieuwe systeem soms wat problemen kan geven, app of mail ons dan aub, dan kunnen we je aanmelding samen doen!

Let op :

Bij het aanmelden voor een puppy of puber cursus moet je je 2 keer aanmelden.

1x voor de privéles en 1x voor de cursus zelf.

Hoe werkt het 

Heb je onlangs een mail van ons gehad en je daarmee aangemeld op het systeem dan ben je geen nieuwe klant maar een bestaande klant.

Als je nog niet bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe cursist, ook als je al jarenlang bij ons lessen volgt. Wij kennen je wel, maar het nieuwe systeem kent jou nog niet. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen.

Daarna kun je inloggen als bestaande cursist via de knop bovenaan deze pagina. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard. Daar zie je de boekingen die je al hebt gedaan en de gegevens over je hond. Als je op het groene plusje klikt bij het overzicht van je boekingen, verschijnt het scherm met alle beschikbare cursussen. Door op de groene knop ‘selecteer training’ te klikken kom je bij de training die je hebt gekozen. Je ziet dan op het scherm de data die beschikbaar zijn. Door op de groene knop “direct (groeps)lessen boeken” te klikken, boek je jouw training. Kies de datum met + en bevestig met de groene + Je komt daarna op de betalingspagina.

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

Heeft u vragen over een cursus,

of wilt u graag meer informatie,

neem dan contact via het contactformulier of

bel 06-28744623.