michelle

Michelle Alberts

Ik ben Michelle Alberts, ik ben geboren in 1987 en ik woon samen met mijn man en mijn twee geweldige mooie meiden in de Krim. Als kind wou ik altijd al graag een hond en zeurde mijn ouders de oren van hun hoofd af, tot dat mijn zus een leuk nestje kreeg bij haar West Highland White Terriër en ik daar uit een pupje kreeg een reu genaamd Rex. Ik was toen 13 jaar en wist nog niet veel van honden training maar leerde hem wel een aantal dingen aan.

Toen ik ging samen wonen met mijn man bleef Rex bij mijn ouders. Voor mij was een leven zonder hond geen leven en we kregen een Beagle genaamd Kyra. Kyra is helaas op veel te jonge leeftijd onder de auto gekomen en we hebben haar toen helaas moeten laten gaan. Ik vond het maar stil in huis en we besloten om op zoek te gaan naar een hond wat bij ons gezin paste en waar ik ook een bepaalde sport mee kon beoefenen wel genoemd de sport dog dance!! Toen kwamen we uit bij een nestje met Autstralian Shepherds en kwam Hailey in ons gezin. Met Hailey heb ik een aantal wedstrijden gelopen en dat vonden we beide helemaal geweldig. Maar voor mij was het gezin toen nog niet compleet. We kwamen in contact met Hollandse Herders en ik ben gewoon nu eenmaal een Herder gek :). En Beppie de Vrolijke Hollander ( Hollandse Herder kort haar) kwam bij ons in het gezin. Beppie is een heerlijke werkhond met veel pit. Ze is nu 2 jaar maar zit nog volop in de pubertijd en ik heb mijn handen vol aan haar.

Ik heb met beide honden getraind vanaf pups af aan en zit dus al vijf jaar volop in de trainingen. Ook loop ik met beide honden Dog dance wedstrijden. Dit vind ik helemaal geweldig om te zien zoals je hond dan bewust is van haar lichaam en omdat je kunt samenwerken met je hond en 1 team bent.

I love it!! Ook Dog frisbee vinden we leuk.

Augustus 2015 zag ik een oproep van Kim staan dat zij instructeurs zocht. Dit leek mij een geweldige kans om nog meer over hondengedrag te weten te komen. En ik vond het ook onwijs gaaf om die kans te krijgen mijn eigen kennis met andere mensen te delen. Ik ben er nu iedere dinsdag en donderdag avond en af en toe de zaterdag ochtend. Ik vind het heerlijk om op het veld te staan en geniet er van om de mensen samen met hun hond te zien werken en leren op een

Positieve manier. Misschien tot snel!

Opleidingen en workshops:

11 maart 2016 Ostheopathie lezing door Jannemarie Frowijn
15 januari 2017 geslaagd voor opleiding Kynologisch Instructeur bij O&O
4 februari 2017 Lezing Puberteit (door Sam Turner)

Contacts

De Mars 4, 7751 SN, Dalen
06-28744623