Gehoorzaamheid

In alle opvoeding, – en gehoorzaamheidscursussen werken we vanuit rust. Vanuit rust kan uw hond leren om samen met u te werken. Contact tussen u en uw hond vinden wij erg belangrijk en dit gaan we u met diverse oefeningen aanleren en/of versterken. De oefeningen zijn vooral praktijkgericht, zodat u het direct thuis kan oefenen/toepassen.

 

Onze opvoedingscursussen:

Uw pup mag vanaf 8 weken direct instromen in de puppy fun cursus, na het volgen van de privéles (eerste les van het lessenpakket).
Voor alle honden die al dan niet bij ons een puppy cursus hebben gevolgd of als u met uw volwassen hond wilt komen trainen.
In deze cursus gaan we de geleerde oefeningen in de puber fun cursus verder uitbouwen en worden nieuwe oefeningen aangeleerd.
Als u uw certificaat van de SHH/vervolg fun cursus heeft behaald, kunt u doorstromen naar de GG fun cursus.

Veiligheid vinden wij bij alle hondensporten erg belangrijk. Daarom leren wij u en uw hond in rustige gecontroleerde stappen om de hondensport eigen te maken. Voor zowel behendigheid, hoopers en frisbee kunt u op wedstrijd, maar ook op recreatief of niveau trainen.

Onze sportcursussen

Nadac Hoopers is zeer laagdrempelig en geschikt voor bijna elke hond.
Behendigheid is een leuke sport voor baas en hond. U leert goed samen te werken met uw hond. Behendigheid wordt ook wel Agility genoemd. Het is de meest bekende sport in de hondenwereld.
De frisbeesport is een vrij nieuwe hondensport in Nederland en is komen overwaaien uit Amerika. Bij deze sport draait alles om veiligheid voor zowel baas als hond. Het is een goede manier om de conditie van de hond te verbeteren.