Wie zijn wij

have fun

Hieronder staan alle namen van de instructeurs. Benieuwd wie we zijn? Klik op onze naam om meer over ons te weten te komen. Tot ziens!

kim
Alle disciplines

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Kim Boes-Pouls, ben geboren in 1985 en woon in Dalen samen met mijn man, dochter Isa en drie honden. Ik heb twee groenendaelers en een australian shepherd waar ik veel mee doe. Met onze oudste hond Deejay ben ik gaan frisbeeën en wij zijn hier heel ver in gekomen. Wij deden mee in de top van Europa. Hierdoor hebben wij ons in 2011 gekwalificeerd voor het WK in Amerika!

michelle
Opvoeding

Ik ben Michelle Alberts, ik ben geboren in 1987 en ik woon samen met mijn man en mijn twee geweldige mooie meiden in de Krim. Als kind wou ik altijd al graag een hond en zeurde mijn ouders de oren van hun hoofd af, tot dat mijn zus een leuk nestje kreeg bij haar West Highland White Terriër en ik daar uit een pupje kreeg een reu genaamd Rex. Ik was toen 13 jaar en wist nog niet veel van honden training maar leerde hem wel een aantal dingen aan.